Haziran 2021 – Editörden

Değerli TAFSUS üyeleri,

Hepimizin bildiği gibi Covid 19 virüsü hayatımızı zorlaştırdı ve değiştirdi.Aşılanma oranı arttıkça yaşam normale dönmeye başladı. Ümit ediyoruz ki kısa zamanda bu tehlikeli virüsten tamamen kurtulacağız.

Bütün zorluklara rağmen, mümkün olduğu kadar hayatımızı normale yakın sürdürmek zorundayız. TAFSUS derneği de değişen şartlara ayak uydurup 1966 senesinde başlayan varlığını sürdürmeye devam edecek.

Bu bülteni pandemiden önce yayınlamayı planlamıştık, ancak şartların değişmesi bunu engelledi. Bülteni, TAFSUS’un tarihçesi hakkında bilgi vermek için kurucu başkanlardan Ayhan Özer’le bir mulakat yaparak başlattık. Bültenimizde, üyelerimizin hayatındaki gelişmelere, Türk Amerikan toplumunu ilgilendiren konulara yer vereceğiz ve TAFSUS’un etkinliklerini duyuracağız.

Bu bültene gostereceğiniz ilgi bizim icin çok önemli. Desteğiniz bizi teşvik edecektir. Sizlerin eleştirilerine ve katkınıza tabii ki her zaman açığız.

Tekrar belirtmek isterim ki TAFSUS değişen dünya şartlarına rağmen, uzun yıllar Türk Amerikan toplumuna aktif bir şekilde hizmet etmeye devam etti ve edecektir. 

İbrahim ONARAL
Başkan